Bron

Voor het vullen van de plaatsen en de provincies is gebruik gemaakt van diverse pagina’s, hieronder vindt u een overzicht van de gebruikte pagina’s:

-VVV
-Wikipedia
-Internet Gemeentegids
-Alle Gemeentes in Nederland

Op de bijdragen van WiKiPedia.org gelden de rechten zoals beschreven in deze voorwaarden

Creative Commons:

in het kort:

 

Onder de volgende voorwaarden:

 • NaamsvermeldingDe gebruiker dient bij het werk de door de maker of de licentiegever aangegeven naam te vermelden (maar niet zodanig dat de indruk gewekt wordt dat zij daarmee instemmen met uw werk of uw gebruik van het werk).
  Wat betekent “Naamsvermelding bij dit werk”?
  In de pagina waar u vandaan komt, is licentie-metadata ingebed. Deze metadata bevat onder andere informatie over hoe de maker vermeld wil worden bij hergebruik van het werk. U kunt bijgaande HTML gebruiken om naar het werk te verwijzen. Uw pagina zal zodoende automatisch metadata bevatten zodat anderen het originele werk ook kunnen vinden.
 • Gelijk delen — Indien de gebruiker het werk bewerkt kan het daaruit ontstane werk uitsluitend krachtens dezelfde licentie als de onderhavige licentie of een gelijksoortige licentie worden verspreid.

  Foto’s

 

Veel foto’s zoals geplaatst op Toeristen Informatie Nederland vallen onder de GNU-Licentie, de complete voorwaarden van deze licenties kunt u hier lezen.

In het kort:

 • Licentie GFDL. Het document moet weer onder de GFDL worden vrijgegeven (ook al is de tekst daarvan gewijzigd).
 • Auteursvermelding. In iedere al dan niet gewijzigde versie van het document moeten minimaal vijf auteurs van voorgaande versie(s) worden vermeld (alle auteurs als er minder dan vijf zijn), plus degene die de laatste wijziging heeft aangebracht.
 • Licentietekst. Een letterlijke kopie van de gebruikte licentietekst moet met het document worden meegeleverd.
 • Invariante secties. In de uiteindelijke gebruikte licentietekst voor het document kan onder bepaalde voorwaarden een lijst van invariante secties worden opgenomen die na het maken van een kopie niet veranderd mogen worden.
 • Werkingsduur. Op een eenmaal onder GFDL vrijgegeven document (of deel daarvan) en alle gewijzigde versies daarvan blijft de GFDL van kracht totdat het auteursrecht verloopt (In Nederland, België en veel andere landen 70 jaar na de dood van alle hoofdauteurs).

 

De foto’s, teksten bijdragen zijn o.a. gemaakt door:

Bouwe Brouwer
Onderwijsgek
Gouwenaar
Bartholomeusll
Parsifal2000
P.J.L. Laurens
Debot
Marcus Bernet
M. Minderhoud
Havang(nl)
Karrow
Udo Ockema
Jelle
Jan Dijkstra
Rijksdienst voor het Cultureel Erfgoed
Molenaarserf
Michiel Verbeek
Bouwe Brouwer
Bayke de Vries
Marco Swart
HardsCarf
Peter van der Wielen

 
Mochten wij iemand vergeten zijn dan horen wij het graag

Toeristen Informatie Nederland

Comments

comments